Een mooie pen als relatie geschenk houd zijn waarde

Wanneer bedrijven op zoek gaan naar relatiegeschenken of werknemers die met pensioen gaan wordt altijd gezocht naar een cadeau dat zowel mooi is als regelmatig wordt gebruikt. Vroeger kreeg een werknemer dan vaak een mooi horloge. Maar horloges als praktisch gebruiksmiddel zijn niet meer van deze tijd. Daarom valt de keus tegenwoordig vaak op een mooie luxe pen. Als er wordt gekozen voor een vulpen is meteen een vulling aanschaffen essentieel, want dat is een garantie dat degene die de pen krijgt er nog vele jaren plezier van kan hebben.

Pennen voor gewaardeerde klanten

Als een jubilaris een mooie pen krijgt is dat een kostbaar geschenk. Uiteraard willen bedrijven ook gewaardeerde klanten laten weten dat ze blij zijn met hen, maar dat hoeft niet zoveel geld te kosten. Je kunt voor een aantrekkelijk bedrag een voorraad Parker pennen aanschaffen. Deze pennen schrijven goed en een vulling gaat lang mee, zonder lekken of stotteren. Om duidelijk te maken dat de pennen door jouw bedrijf zijn geschonken kan de bedrijfsnaam er op worden gedrukt. Als bedrijf heb je dan de garantie dat die klant met de pen in zijn hand aan je bedrijf denkt.

Luxe geschenk met impact

In de speciale gevallen dat je als bedrijf een exclusief geschenk wilt geven kun je een Cross pen bestellen. Deze pennen zijn gemaakt van luxe materialen, zoals chique kunststoffen, chroom, staal, zilver, soms met gouden accenten. Een Cross pen is al van een afstand te herkennen. Het zijn zeer slanke pennen, die erg lekker in de hand liggen. De kwaliteit van het mechaniek om de stift van de balpen naar binnen en buiten te draaien is wereldberoemd. Er wordt daarom levenslang garantie op gegeven. De vulling van een Cross pen gaat bovendien jarenlang mee.

Chique uitstraling

Als iemand een luxe pen heeft gekregen zal hij die graag bij zich dragen. Dat kan met behulp van de geïntegreerde clip. Toch zullen ook veel ontvangers van een luxe pen die graag netjes bewaren, zoals de Waterman pennen. Daarom worden veel van deze pennen geleverd in een luxe etui. Bij de modellen die wat meer inkt verbruiken zitten er vaak ook reserve vullingen onderin dat etui. Het etui is doorgaans even fraai uitgevoerd als de pennen zelf. Een luxe pen of een pennenset in een etui is daarom een gift met een chique uitstraling, die door de ontvanger met zorg zal worden opgeborgen.

Andere gelegenheden om mooie pennen te schenken

Wanneer een luxe pen cadeau wordt gegeven aan een jubilaris of aan iemand die met pensioen gaat, is dat een blijk van waardering voor vele jaren inzet en trouwe dienst. Er zijn ook andere gelegenheden waarbij een mooie pen een passend geschenk is. Zoals wanneer er een bijzonder contract wordt gesloten. Meestal wordt van zo’n gelegenheid een bijzondere gebeurtenis gemaakt, waarbij alle betrokkenen aanwezig zijn. Het is een mooie herinnering als het contract wordt getekend met een speciaal daarvoor aangeschafte luxe pen, die door de ondertekenaars mag worden meegenomen.

Geef een antwoord