Je kantoorruimte inrichten? Denk dan ook hieraan!

meeting

Voor ieder bedrijf dat een kantoor bezit is de kantoorruimte van enorm belang. Dit komt doordat de kantoorruimte uiteraard de plek is waar het werk verricht dient te worden. Hoe beter iedere medewerker zich in het kantoor voelt, hoe beter de werkzaamheden ook verricht zullen worden. Het is daarom zaak om het kantoor zo toegankelijk en goed mogelijk in te richten. Omdat dit zo belangrijk is geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het inrichten van een kantoor dat de productiviteit van alle medewerkers gegarandeerd zal doen groeien!

Internet

Een kantoor zonder goed werkend internet is anno 2021 eigenlijk not done. Om in het hele kantoor over fatsoenlijk internet te beschikken zul je een relatief duur abonnement nodig hebben. Dit abonnement is het echter meer dan waard. Hoe sneller het internet in het gehele kantoor is, hoe sneller alle medewerkers de werkzaamheden ook kunnen uitvoeren. Probeer daarom zeker niet te besparen op de (snelheid van de) internetverbinding!

Ontspanruimten

Er is geen werknemer die graag 8-10 uur achter elkaar doorwerkt zonder tussendoor te ontspannen. Omdat er vaak van werknemers wel verwacht wordt dat ze tussen pakembeet 8:00 & 18:00 op kantoor te vinden zijn is het belangrijk om ook ontspanruimten in te richten. Dit zijn plekken waar geen werkgerelateerde objecten te vinden zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bank, een tafeltennistafel of een zitzak. Medewerkers kunnen hier komen om te ontsnappen en om even niet met werk bezig te zijn! Deze ruimten zijn misschien wel net zo belangrijk als de werkplek. Dit komt omdat hoe beter medewerkers kunnen ontspannen tussen de werkzaamheden door, hoe beter en meer gefocust men na de periode van ontspanning ook weer aan het werk kan. Wil je een zitzak kopen? Bekijk dan eens de mogelijkheden op https://www.whoober.nl/!

Werkplek

De werkplek is de plek waar de werkzaamheden daadwerkelijk verricht worden. Uiteraard dient deze zo goed mogelijk ingericht te zijn. Met een goed ingerichte werkplek bedoelen we een werkplek waar de werknemers de benodigde werkzaamheden gemakkelijk kunnen uitvoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over potentiële lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een in hoogte verstelbaar bureau, een in hoogte verstelbare bureaustoel en een monitor waar de laptop aan aangesloten kan worden.

Geef een antwoord